در این مطلب می خواهیم جدیدترین تحقیقات در زمینه بلوغ پسران و 8 نکته بسیار مهمی که باید بدانید را به شما آموزش دهیم. دوران نوجوانی با بلوغ همراه است که توجه و دقت والدین را می طلبد. عوامل زیادی در شروع بلوغ اهمیت دارند ولی در واقع این ژنتیک است که تعیین می‌کند در چه سنی فرد وارد بلوغ شود. بلوغ در اکثر پسرها بین 10-14 سالگی و به طور متوسط در 13 سالگی شروع می شود شواهد نشان می دهد که سن بلوغ در پسران همانند دختران نسبت به نسل های قبل زودتر رخ می دهد. در ادامه با این موضوع بیشتر آشنا می شوید.

آشنایی با انواع بلوغ:

بلوغ جسمانی: بلوغ جسمانی معمولا نخستین بلوغ است و به معنای تغییرات فیزیکی و فیزیولوژیکی در بدن کودک می باشد که بر اثر ترشح هورمونهای گوناگون، بدن کودک تبدیل به بدن بزرگسال می شود.
بلوغ روانی: بلوغ روانی نیز اشاره به رشد روانی و شخصیتی فرد دارد. تغییرات روانشناختی و شخصیتی در سنین نوجوانی و جوانی که باعث گذار از کودکی به بزرگسالی می شود. بلوغ روانی دیرتر و پس از بلوغ جسمانی روی می دهد.
بلوغ اجتماعی: بلوغ اجتماعی مرحله تکاملی بلوغ انسان است که موجب تعیین شخصیت اجتماعی فرد و تکمیل و مشخص شدن جایگاه اجتماعی فرد در جامعه و کارکرد ویمی شود.
بلوغ هیجانی: سنی که در آن فرد توانایی کنترل هیجانات و احساسات خود را پیدا می کند.
بلوغ جنسی: فردی که دوران بلوغ را پشت سر گذاشته باشد بالغ نامیده می شود و از نظر جنسی، توانایی تولید مثل دارد.

تغییرات جسمانی در زمان بلوغ پسران کدامند؟

بلوغ پسران با تغییرات اخلاقی همراه است:

نقش والدین در دوران بلوغ پسران:
8 نکته بسیار مهم که والدین باید بدانند:

توضیحات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

جدیدترین تحقیقات در زمینه بلوغ پسران و 8 نکته بسیار مهم


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها